Sailing1design

In Griekenland is bootverhuur vrij eenvoudig, zelfs voor particulieren

Huurders, ze zijn altijd op zoek naar goede plannen en nieuwigheden. Een korte rondleiding door de belangrijkste huurlocaties voor boten tussen particulieren.

De transmissie van de boot

Nadat de reservering is geaccepteerd en gevalideerd, verkrijgen we alle coördinaten van de eigenaar. De dag van de reservering is het voldoende om naar de plaats van samenkomst te komen en op het tijdstip dat eerder met de eigenaar is overeengekomen, voorzien van de huurovereenkomst, die dan tegelijkertijd met de inventaris van de inventaris wordt ingevuld en ondertekend, evenals zijn identiteitskaart, de creditcard die is gebruikt voor de betaling en de bootlicentie.

Het huren van een boot heeft niet te veel indicaties

Er zijn twee soorten huur. Uw boot huren zonder schipper en huren met schipper. In beide gevallen moet het verzekeringscontract zodanig worden aangepast dat de boot wordt gedekt in geval van een ramp. De RC moet ook niet worden verwaarloosd met de kopie van de instapkaart. Dit kan worden begrepen. Dus de meest overwogen optie is om zijn boot te huren tijdens zijn verblijf aan boord, wat gelijk staat aan het huren van zijn boot met schipper. Dan, om een zeilboot huren griekenland te huren, stuurt u eenvoudig een reserveringsaanvraag naar de eigenaar van de boot die ons interesseert.

Voor vertrek

Besteed aandacht aan de locatie van alle veiligheidsuitrusting: reddingsvesten, reddingsvlot, apotheek, brandblusser, enz. Voordat u vertrekt, moet u water en voedsel aan de boot leveren. Neem flessen water. Als u medicatie neemt, bent u van plan om genoeg te nemen voor de duur van uw cruise. Reislicht! We raden u aan koffers te vermijden en flexibele reistassen mee te brengen. De schipper gebruikt, naast zijn ervaring, de weerberichten van uw cruise om de tumultueuze gebieden te vermijden. Onthoud goed gehydrateerd, niet te zwaar, en niet om de hutten binnen te gaan tijdens de navigatie om zeeziekte te voorkomen. Met betrekking tot brandstof omvatten soms de eigenaars brandstofkosten in de huurprijs, maar in het algemeen, en in het bijzonder voor motorboten, is dit niet inbegrepen, tenzij de eigenaar specificeert het tegenovergestelde in zijn aankondiging.

Als u twijfelt, kunt u altijd een bericht sturen via het platform om meer informatie over het onderwerp te vragen.

Vous avez envie d'exprimer votre opinion, lacher un avis .

Blog

  1. 22 Déc. 2021GENIET VAN DE FRUITIGE ZON, EEN VAN DE BESTE CAMPINGS IN DE DROME7509
  2. 30 Sept. 2020Verken de kust van Griekenland1301
  3. 24 Mars 2019Es gibt Hausboote in Frankreich, um Ferien zu verbringen2390